beats by dre cheap

Neo Nacizam i neznalice

Prije svega zelim da vas pozdravim i zelim da vas Bogovi blagoslove.

Ono sto sam htio iznijeti ovdje tice se svakog ko zivi na ovim prostorima jer je krajnje vrijeme da se neke stvari objasne ljudima.
Evo svjedocili smo ovih dana a i u proslosti da pojedinci kvare i ruse ugled Nacista.Na nacin da iscrtavaju simbol "kukastog kriza" naseg nam svetog simbola Svastike na grobljima,mezarjima itd onih drugih.Nije vazno da li ste Bosanac,Hrvat ili Srbin nije vazno ni to da li ste cetnik,ustasa ili balija ako ste Nacista ili kako neki vole da nazivaju to Hitlerovac ovakve stvari necete raditi jer to nije pravo mjesto za promovisanje Nacizma.
Sta vise mislim da ljudi koji rade ovakve stvari nisu ni vrijedni pomena a kamo li da budu Nacisti.
Savjetujem samo ovim takozvanim Nacistima Sotonistima i Paganima da isticu Nase simbole zivima a ne mrtvima jer ne znam sta su vam mrtvi krivi!Ne znam zasto sarati tudje spomenike sa nasim simbolima koja korist oni ih ne vide!
Iscrtavanje nasih Nacistickih i Sotonickih simbola na necijem grobu i nije neka dobra promocija za nasu religiju kao ni za nasa vjerska uvjerenja.
Samo se pitam jesi li pomislio da si vise srbin,hrvat ili bosanac ako crtas nase nacisticke simbole na tudjim svetim mjestima?Jesi li pomislio da ces biti bolji nego sto jesi?
Odgovor cu da ti dam a to je da nisi i da si posranko koji vrijedja tudja uvjerenja o svemu sto jesu!
Zasto ne istaci nasu Nacisticku zastavu pred svim ljudima pa neka vide svi a ne na nekom tamo pocivalistu gdje nikog nema o kakav je to kukavicluk.
Istaknite zastavu nasu tamo gdje je svi mogu vidjeti istaknite nase Sotonisticke i Paganisticke simbole na svakom mjestu ali ne dirajte pocivalista.Nije to za ljude kao sto smo mi.
Nacista si samo ako nisi ni cetnik ni ustasa a ni balija nego samo Hitlerovac ili ti ga Sotonista Nacista.
Nisam ni trebao da ovakve stvari spominjem na ovom blogu ali nuzda mjenja zakon.
Ne mozes u zivotu da budes oboje nego samo jedno ne moze da budes crn i bijel ne mozes da budes cetnik i Nacista ustasa i Nacista  balija i Nacista nego samo jedno.
A istina je da mozes da budes cetnik pa da budes sluga Nacistima kao u II svj. ratu ali nikad ne mozes da budes oboje!
Ja sam Sotonist i slijedim ono sto je Hitler slijedio a to je jedini ispravni put Sotonizam odnosno Paganizam i zavjetovao sam se na poslusnost Bogovima.
Zato mi ne pada na pamet da kao Sotonista i Nacista isctavam Nase simbole na pocivalistima !
Stoko urazumi se!!!

Slava Bogovima!!!

HRAM SOTONIN Duhovni Sotonizam
http://mca.blogger.ba
20/02/2011 23:11